Mastervolt solar

Solar introductie

Mastering the Sun

“The power to be independent” is al sinds 1991, het oprichtingsjaar van Mastervolt, de missie van de onderneming. In de maritieme wereld heeft Mastervolt met haar componenten en systemen voor stroomopwekking, -distributie en -opslag een wereldwijde reputatie. Die bijzondere knowhow en specifieke ervaring gebruikt Mastervolt ook in andere markten. Stroomvoorziening binnen voertuigen bijvoorbeeld en de solarmarkt.   

Er werken bij Mastervolt wereldwijd zo’n 150 mensen, de meesten op het hoofdkantoor in Amsterdam. Vele honderden mensen met een ‘Mastervolt-hart’ zijn in dienst bij installateurs, distributeurs en dealers over de hele wereld. Het zijn allemaal mensen met een missie èn met een passie. Ongeacht voor welke kernmarkten van Mastervolt ze werken: maritiem, mobiel of solar.

Over Mastervolt Solar

Het beste uit de zon halen. De allerhoogste opbrengst generen uit de perfecte synthese tussen omvormers en zonnepanelen, ongeacht merk of type. Dat is kortweg waar Mastervolt Solar al sinds 1995 voor staat. In ruim 17 jaar leverde Mastervolt dan ook honderdduizenden omvormers aan even zovele tevreden gebruikers, met name in West-Europa. We stonden in 1999 aan de wieg van het grootste, residentiële solarproject ter wereld (500 woningen, 1,3 MegaWatt) in het Nederlandse Amersfoort. De omvormers die toen werden geïnstalleerd zijn nog steeds operationeel. Het bewijs voor hun bedrijfszekerheid, het installatiegemak en de service die wij door de jaren heen verleenden.  

Het toekomstperspectief

De sterke focus op schone en duurzame energie zal Mastervolt in de komende jaren nog meer groei brengen en innovatie sterker dan ooit stimuleren. Belangrijk èn centraal binnen die doelstellingen staat ù, als klant, als opdrachtgever, als projectontwikkelaar of als financier. Hetzij voor een residentieel, hetzij voor een commercieel project. Mastervolt Solar blijft slimme, vernieuwende en uiterst efficiënte omvormers ontwikkelen met een onderscheidende vormgeving. Meer dan ooit zal daarbij het accent ook liggen op gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zodat Mastervolt omvormers voor de meest uiteenlopende projecten en in combinatie met alle denkbare solarmodules zijn toe te passen, klaar voor toekomstige uitbreiding of aanpassing. Prettig voor installateurs en overzichtelijk voor opdrachtgevers. Mastervolt blijft het beste geven.