Mastervolt solar

Solar introductie

Mastering the Sun

“The power to be independent” is al sinds 1991, het oprichtingsjaar van Mastervolt, de missie van de onderneming. Knowhow over componenten en systemen voor stroomopwekking, -distributie en -opslag gebruikt Mastervolt in markten zoals de solar, maritieme & voertuigen sectoren, en heeft daar een wereldwijde reputatie in opgebouwd.

Over Mastervolt Solar

Het beste uit de zon halen. De allerhoogste opbrengst generen uit de perfecte synthese tussen omvormers en zonnepanelen, ongeacht merk of type. Dat is kortweg waar Mastervolt Solar al sinds 1995 voor staat. In ruim 20 jaar leverde Mastervolt dan ook honderdduizenden omvormers aan even zovele tevreden gebruikers, met name in West-Europa. We stonden al in 1999 aan de wieg van het grootste, residentiële PV-project ter wereld (500 woningen, 1,3 MegaWatt) in het Nederlandse Amersfoort. In  het kenniscentrum in het Amsterdams hoofdkantoor staan onderwerpen als prestatie, bedrijfszekerheid, het installatiegemak en de service centraal tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten.  

De toekomst

De grote maatschappelijke aandacht voor schone en duurzame energie zal Mastervolt in de komende jaren nog meer groei brengen en innovatie sterker dan ooit stimuleren. Belangrijk èn centraal binnen die doelstellingen staat ù, als eindgebruiker, installateur, groothandel of andere belanghebbende. Mastervolt Solar blijft slimme, vernieuwende en uiterst rendabele oplossingen ontwikkelen die een hogere bijdrage leveren voor een rendabel energie systeem. Uiteraard met een onderscheidende vormgeving. Mastervolt stelt zich als doel om een trouwe partner te zijn en te blijven. Wij leveren goede garanties, niet alleen op papier maar ook daadwerkelijk in de praktijk.